ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΟΚΑΔΕ ΓΙΑ ΤΟ 2013.

 

Το Δ.Σ. του Pointer –Setter Club προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, Εταιρίες, φυσικά πρόσωπα, ομάδες Εταιριών και εν πάση περιπτώση κάθε ομάδα ενδιαφερομένων, με κοινή προσφορά και κοινό εκπρόσωπο, ( για τις περαιτέρω σχέσεις με τον ΟΚΑΔΕ) όπως μας γνωρίσουν το προτεινόμενο ποσό χορηγίας για το έτος 2013.

Επειδή οι προσφορές για την χορηγία θα ανοιχτούν σε ανοικτή συνεδρία στα γραφεία του ομίλου στις 7 Ιανουαρίου 2013 , (είναι και η καταληκτική ημερομηνία για την παράδοση των προσφορών) ,για να αποφευχθούν προφορικές συναλλαγές με τους ενδιαφερόμενους, το Δ.Σ. αποφάσισε να ορίσει ελάχιστο ποσό χορηγίας για το έτος 2013 το ποσό των 12.000,00 €. Η χορηγία θα αποδοθεί στον πλειοδότη υποψήφιο χορηγό.

Σε περίπτωση που δεν καλυφθεί από κανέναν ενδιαφερόμενο το ανωτέρω αναφερόμενο ποσό, ο όμιλος θα ξανακαλέσει τους υποψήφιους χορηγούς να επανέλθουν με βελτιωμένη προσφορά εντός 7 ημερών, δηλαδή στις 14 Ιανουαρίου 2013, όπου και πάλι θα ανοιχτούν οι προσφορές σε ανοικτή συνεδρία του Δ.Σ.

Οι ενδιαφερόμενοι χορηγοί του Ομίλου θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν τους τα εξής:

1. To πρόγραμμα του 2013 θα περιλαμβάνει : το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Έρευνας Κυνηγίου και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μεγάλης Έρευνας για Pointer & Setter, 26 ημέρες Έρευνας Κυνηγίου, 27 ημέρες Μεγάλης Έρευνας, 2 ημέρες DERBY για νεαρά σκυλιά ,12 ημέρες Πρακτικό Κυνήγι, (εκ των οποίων 6 ημέρες είναι μπεκάτσα και 6 ημέρες στο βουνό) καθώς και δύο Εκθέσεις Μορφολογίας που θα διοργανώσει ο Όμιλος.
2. Ένα πλήρες πρόγραμμα σεμιναρίων που θα διοργανώνει ο Όμιλος, τις Δευτέρες στα γραφεία του, με καλεσμένους Έλληνες και ξένους κυνόφιλους , κυναγωγούς, κριτές και εκτροφείς.

Σε όλους τους προαναφερόμενους λόγους, θα πρέπει να προσθέσουμε, την ιδιαίτερα μεγάλη προβολή που γνωρίζει ο Όμιλός μας στην διεθνή κυνοφιλία, με τις πολύ σημαντικές παρουσίες τα τελευταία 20 χρόνια, με σημαντικούς τίτλους όπως τα πρωταθλήματα φυλών στην Μεγάλη Έρευνα, την Έρευνα Κυνηγίου και το Πρακτικό Κυνήγι, τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Πρακτικού Κυνηγίου και Saint Hubert και βέβαια τα Κύπελλα Ευρώπης Μεγάλης Έρευνας.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι οι υποψήφιοι χορηγοί, θα λάβουν υπ’ όψιν τους το έργο και την παρουσία του Pointer-Setter Club ,τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και θα ανταποκριθούν σε ετούτη την πρόσκληση χορηγίας.

Τέλος το Δ.Σ. του ΟΚΑΔΕ σας εύχεται «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» & «ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ» σε εσάς και τις οικογένειες σας.