Ευχαριστήριο Δελτίο Τύπου για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπεκάτσας

Είναι 3 Δεκεμβρίου, μόλις έχει τελειώσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπεκάτσας, μίας, από τις πολλές μεγάλες διοργανώσεις, που έχει αναλάβει η χώρα μας αυτή την χρονιά. Μιας διοργάνωσης τόσο άψογης, από όλες της απόψεις ( τερέν, διαμονή, φιλοξενία),που όμοια της, δεν έχει υπάρξει. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΚΑΔΕ, αισθάνεται την χαρά να ευχαριστήσει δημόσια, τον αγαπητό και πολυπράγμονα Γιώργο Ρουμελιώτη( Περιφερικό Σύμβουλο Αρκαδίας, Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρίπολης & μέλος του Δ.Σ της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου) που πρωτοστάτησε, ώστε να πραγματοποιηθεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπεκάτσας 2012, με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις, (βασιζόμενος και στην αμέριστη συμπαράσταση που προσέφερε ο περιφερειάρχης κ. Τατούλης), κατάφερε να επιλύσει με άψογο τρόπο, τα δεκάδες προβλήματα που πρόεκυψαν. Τον Δήμαρχο Γορτυνίας κ. Γιάννη Γιαννόπουλο για το δείπνο που προσέφερε σε όλες της Εθνικές Ομάδες, δίνοντας το πρώτο δείγμα Αρκαδικής φιλοξενίας, τούς Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες Πελοποννήσου που ήταν πάντα δίπλα μας και τον πρόεδρο της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου κ. Μαρκόπουλο, που παρέθεσε το επίσημο δείπνο, της μεγάλης αυτής διοργάνωσης, σηματοδοτώντας την συμπόρευση της μεγάλης Ελληνικής Κυνηγετικής οικογενείας, με την Διεθνή Αγωνιστική Κυνοφιλία.

Τέλος, θα ήταν μεγάλη παράληψη, να μην ευχαριστήσουμε τον κ. Γιάννη Μαθιόπουλο για την ιδιαίτερη πρόσφορα του, τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου που ήταν πάντα δίπλα μας και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Τρίπολης και ιδιαίτερα τον κ. Ζαφείρη Αθανάσιο Αντιπρόεδρο, Καψιμαλάκο Γεώργιο Γεν. Γραμματέα και Μανώλη Αρφάνη μέλος που μαζί με τους Προέδρους των Κυνηγετικών Συλλόγων Βυτίνας κ. Δημάκο Σταύρο, Τροπαίων κ. Τριάδη Αλεξόπουλο, Δημητσάνας κ. Γαιτανάρη Νικόλαο και Λεωνιδίου κ. Παντελή Λάτση και τα μέλη τους, κατάφεραν να μας εντυπωσιάσουν, στήνοντας ένα υπέροχο σκηνικό, σε ένα ξέφωτο του δάσους ,αφήνοντας άφωνους, τους κουρασμένους κυναγωγούς και κριτές( ιδιαίτερα τους ξένους) οι οποίοι, τελειώνοντας την αποστολή τους, βρήκαν στρωμένο ένα μεγάλο μπουφέ, με τοπικά εδέσματα και ζέστη σούπα.

Οι εντυπώσεις από αυτή την διοργάνωση, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη, των μελών των ξένων αποστολών, δείχνοντας στην υπόλοιπη Ευρώπη, τι σημαίνει Ελληνική φιλοξενία (ειδικά τώρα που δοκιμάζετε ο τόπος μας), και σε εμάς, τι μπορούμε να καταφέρουμε, εάν είμαστε όλοι μαζί. Μπράβο και σας ευχαριστούμε!