Πρόσκληση χορηγίας 2015-2016.

Το Δ.Σ. του Pointer – Setter Club προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους, Εταιρίες, Φυσικά πρόσωπα, ομάδες εταιριών και εν πάση περιπτώση κάθε ομάδα ενδιαφερομένων, με κοινή προσφορά και κοινό εκπρόσωπο ( για τις περαιτέρω σχέσεις με τον ΟΚΑΔΕ) όπως μας γνωρίσουν το προτεινόμενο ποσό χορηγίας για το έτος 2015-2016.

Ο σχεδιασμός της προβολής περιλαμβάνει:
Δωδεκάμηνη προβολή στο site του ομίλου καθώς και προβολή σε όλες τις εκδηλώσεις του ομίλου με την μορφή πανό .
Μπορείτε να συμμετέχετε με όσες θέσεις θέλετε.
To Δ.Σ. αποφάσισε να ορίσει ελάχιστο ποσό χορηγίας για την κάθε θέση προβολής, το ποσό των 150,00€ (περιλαμβάνει και το ΦΠΑ) για ένα χρόνο.
Το 1/3 του ποσού προπληρώνετε με την συμφωνία, το επόμενο 1/3 θα πρέπει να πληρωθεί μέσα στον Δεκέμβριο και το τελευταίο 1/3 θα πρέπει να πληρωθεί μέσα στον Φεβρουάριο .

Οι ενδιαφερόμενοι χορηγοί του ομίλου θα πρέπει να λάβουν υπ' όψιν τους το βαρύ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του β' εξαμήνου για το έτος 2015 καθώς και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πρακτικού Κυνηγίου για Πόιντερ και Σέττερ που θα γίνει φέτος στην Ελλάδα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι υποψήφιοι χορηγοί, θα λάβουν υπ' όψιν τους το έργο και την παρουσία του POINTER-SETTER CLUB, τα τελευταία 24 χρόνια στην Ελλάδα και το εξωτερικό και θα ανταποκριθούν σε τούτη την πρόσκληση χορηγίας.
Οι χορηγίες μπορούν να σταλούν μέχρι 30/6/2015, με φαξ. στο 210 52 26 522 , με e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στην διεύθυνση Σπύρου Πάτση 5 –Αθήνα ΤΚ. 10441.

Υπεύθυνος : Τζάλλας Γιώργος τηλ. 6977 311414.