Δελτίο Τύπου-Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βουνού.

Το Δ.Σ του Πόιντερ - Σέττερ κλαμπ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους του κυναγωγούς ( κ Ραπακούλια, κ Κοσμά, κ Παπαδόπουλο, κ Τσοπάνογλου , κ Στούμπο) καθώς και τους ιδιοκτήτες ( κ Τζίρμπη, κ Βέννο, κ Πεννιά, κ Γιαννόπουλο, κ Αραπκίλη, κ Τζουβάρα ) που παρόλο την οικονομική κρίση πιστεύουν και στηρίζουν τους σκύλους τους στα Τερέν όλης της Ευρώπης .

Δυστυχώς ο κ Πετρόχειλος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω μηχανικής βλάβης, παρότι έκανε ότι μπορούσε για να φτάσει, αυτό δεν κατέστη δυνατό. Κρίμα τόσο για τους ιδιοκτήτες του όσο και για την Ελληνική κυνοφιλία γιατί δεν παρέστη ένας ακόμη άξιος εκπρόσωπος της Εθνικής μας, το μόνο παρήγορο είναι το νεαρό της ηλικίας του Πόιντερ του, που του δίνουν ελπίδα ότι με ανάλογες εμφανίσεις θα έχει σίγουρα θέση και σε επόμενες Εθνικές .

Τόσο τα Σέττερ όσο και τα Πόιντερ της Εθνικής μας πήραν μέρος σε Βουνά με τελείως διαφορετική βλάστηση από την δικιά μας αλλά και σε ένα θήραμα που δεν γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του, τα περισσότερα σκυλιά ούτε καν τη μυρωδιά του.

Ο νικητής του Τροπαίου Πολυκανδριώτη Rapakoulias Genesis Piros με κυναγωγό τον κ Ραπακούλια και ιδιοκτήτη τον κ Αραπκιλή, επιβεβαίωσε τα προσόντα που διαθέτει μπαίνοντας στη βαθμολογία με 2ος Εξαίρετος και δύο πόντους, ενώ η ισόβαθμή του νικήτρια του Τροπαίου Πολυκανδριώτη Rapakoulias Genesis Iro με κυναγωγό τον κ Ραπακούλια και ιδιοκτήτη τον κ Πεννιά είχε επανάκλιση τη δεύτερη μέρα, δυστυχώς όμως δεν είχε θήραμα στο Τερέν της.

Όλα τα Σέττερ και Πόιντερ που εκπροσώπησαν τον Όμιλο μας αλλά πρωτίστως την χώρας μας ήταν ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ εκτροφής και έδωσαν για μια φορά ακόμη ένα ηχηρό κυνοφιλικό ΠΑΡΩΝ, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βουνού, λαμβάνοντας για ακόμη μία φορά, εξαιρετικά σχόλια τόσο από κριτές, αλλά και από τις άλλες ξένες αποστολές.