ΤΡΟΠΑΙΟ ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ- ΤΡΙΚΑΛΑ.

Το Δ.Σ του ΟΚΑΔΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει Κυναγωγούς-Κριτές-Ιδιοκτήτες- θεατές και τους χορηγούς του Ομίλου γιατί όλοι μαζί συνετέλεσαν στο να διεξαχθεί ένας διήμερος αγώνας Βουνού Σέττερ και Πόιντερ στα πανέμορφα βουνά των Τρικάλων σε εξαιρετική συνεργασία με τον Τοπικό Κυνοφιλικό Όμιλο.

Ένας πρωτοφανείς αγώνας Βουνού όχι μόνο για τα Ελληνικά αλλά και Ευρωπαϊκά δεδομένα μιας και οι συμμετοχές άγγιξαν τις 70 και μάλιστα εν μέσω οικονομικής κρίσης .
Σύμφωνα με τις αναλύσεις των κριτών το επίπεδο των σκύλων ήταν εξαιρετικά ικανοποιητικό, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διαρκεί πολλές ώρες δοκιμάζοντας τις αντοχές όλων με έντονα συναισθήματα, πάθος και κούραση όπως εξάλλου οφείλει να είναι και ένας αγώνας Βουνού .
Άκρως ενθαρρυντικό οι συμμετοχές νέων νεαρών σκύλων Ελληνικής εκτροφής που έκλεψαν τις εντυπώσεις, αλλά και πολλών νέων κυνόφιλων κυνηγών που παρουσίασαν τους σκύλους τους μαζί με τους παλιότερους κυναγωγούς δείχνοντας ότι ο συγκεκριμένος θεσμός έχει εκτός από παρών και μέλλον.

Το ραντεβού ανανεώνεται για το επόμενο Σαββατοκύριακο στα βουνά της Καρδίτσας σε συνεργασία με τον Τοπικό Κυνοφιλικό Όμιλο για να ζήσουμε ακόμη ένα διήμερο εκεί ψηλά με τα αγαπημένα μας Σέττερ και Πόιντερ που θα αναμετρηθούν ακόμη μία φορά με την αρχόντισσα των Ελληνικών Βουνών την Πετροπέρδικα.
Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης (12μ.μ) πριν από κάθε αγώνα.