Δελτίο Τύπου.

Το Δ.Σ του Πόιντερ-Σέττερ κλαμπ θα ήθελε να ευχαριστήσει χορηγούς-κυναγωγούς-ιδιοκτήτες-κριτές αλλά και τους κυνοφιλικούς Ομίλους Τρικάλων και Καρδίτσας για την συνεργασία που είχαμε ώστε να διεξαχθεί από άποψη συμμετοχών το μεγαλύτερο Τρόπαιο Πολυκανδριώτη, με εξαιρετικά υψηλό επίπεδο σκύλων ( με βάση τους Κριτές ) στην οροσειρά της Πίνδου.

Νικητής του Τροπαίου για το Ε.Κ.Ι η Bona Kanotidis Genesis με κυναγωγό και ιδιοκτήτη τον κ Κανωτίδη, ενώ στο Α.Κ.Ι η Gaia με κυναγωγό τον κ Μαυρίδη και ιδιοκτήτη τον κ Γιαννόπουλο.

Η συνέχεια θα δοθεί με το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βουνού στον πανέμορφο Κίσσαβο 23-24 Σεπτεμβρίου με διοργανωτές τους αδερφούς μας Κυπρίους με εμάς δίπλα τους να τους στηρίζουμε, ήδη έχουν σχεδόν γεμίσει όλα τα ξενοδοχεία και καλό θα ήταν όσοι κυνόφιλοι κυνηγοί θέλουν να βρεθούν κοντά σε αυτή τη κυνοφιλική γιορτή να βιαστούν να κάνουν τις απαραίτητες κρατήσεις τους .

Τέλος ευχόμαστε οι επιλογές των Εθνικών μας ομάδων από τους εκλέκτορες κ Τσίοπλη Νίκο και κ Κασταμονίτη Γεράσιμο να μας δικαιώσουν μιας και τα Ελληνικά Σέττερ και Πόιντερ το ΜΟΝΟ που χρειάζονται είναι να έχουν την τύχη με το μέρος τους.