ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΥΝΟΥ.

Ακόμη ένα Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι παρελθόν ύστερα από το μεγαλύτερο Τρόπαιο Πολυκανδριώτη από άποψη συμμετοχών, που από του χρόνου θα γίνει και σε αριθμό μιας και στόχος μας είναι να προστεθεί ακόμη ένα διήμερο.

Το Δ.Σ του Πόιντερ Σέττερ κλαμπ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους αυτούς που συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί το 1ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βουνού της Κύπρου. Ένα Πανευρωπαϊκό που είχε ξεκινήσει η οργάνωσή του από τον Μάιο, με τον Διευθυντή θήρας κ Μπόκαρη Νικ και τον θηραματολόγο κ Σώκο Χρ του Υπουργείου Περιβάλλοντος, που είναι οι κατάλληλοι άνθρωποι για την κατάλληλη θέση γνώστες του αντικειμένου με ανοικτά μυαλά, σίγουρα η αγωνιστική κυνοφιλία και το κυνήγι είναι τυχερή που έχει τέτοιους ανθρώπους στο τιμόνι.

Τον Δασάρχη Λάρισας και την υπεύθυνη θήρας κ Μπουζάνα τους θηροφύλακες της Ε.Κ.Π Όσσας που όχι μόνο δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή τον παραπάνω φόρτο εργασίας, αλλά προσπάθησαν να προβάλουν την απείρου κάλους Ε.Κ.Π Όσσας και να προωθήσουν τον εσωτερικό τουρισμό του τόπου τους, μιας και λόγω του Πανευρωπαϊκού όλα τα εστιατόρια και τα ξενοδοχεία γέμισαν χαρίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας σε μια νεκρή τουριστικά εποχή στους ανθρώπους που ζουν από τον τουρισμό. Την Κυνηγετική Ομοσπονδία Θεσσαλίας και Νήσων Σποράδων και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο κ Μπαλατσό, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λάρισας-Αγιάς και βεβαίως τον Κυνοφιλικό Όμιλο Λάρισας άνθρωποι που μας έκαναν να αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας .

Την Πρόεδρο του ΚΟΕ και τακτικό μέλος μας κ Γαλανού που με την παρουσία της έδειξε εμπράκτως την αγάπη της για την αγωνιστική κυνοφιλία, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε την τις ευχαριστίες μας.
Όλα τα αντίστοιχα Σέττερ και Πόιντερ κλαμπ που με τις αποστολές που έστειλαν καταφέραμε να διεξαχθεί το μεγαλύτερο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βουνού, με 74 Σέττερ και Πόιντερ αλλά και με τις περισσότερες χώρες μιας και προσήλθαν 12 για να δείξουν την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους ( το προηγούμενο μεγαλύτερο ήταν ξανά στη χώρα μας με 55 συμμετοχές και 3 λιγότερες χώρες), στέλνοντας μας από χτες τις ευχαριστίες τούς για την οργάνωση και την φιλοξενία μας .

Βεβαίως μαζί με τους εκλέκτορες, τις Ελληνικές Ομάδες που πραγματικά μας έκαναν κυνοφιλικά υπερήφανους και μιλάμε για όλους τους σκύλους μας Σέττερ και Πόιντερ, που με την παρουσία τους κέρδισαν όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και δύο Πανευρωπαϊκούς τίτλους με τον Voltaire tou Vounou Πόιντερ με κυναγωγό και ιδιοκτήτη τον κ Παπαδόπουλο που ανακηρύχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης αλλά και τον Agamemnon με κυναγωγό και ιδιοκτήτη τον κ Τσιρογιάννη, δύο ερασιτέχνες κυνόφιλους κυνηγούς που εμπιστεύτηκαν την κυνοφιλική οικογένεια του ΟΚΑΔΕ και τις διαδικασίες του και βρίσκονται στην κορυφή της Ευρώπης και με λίγη τύχη θα είχαμε ακόμη περισσότερους μιας και οι περισσότεροι σκύλοι μας ήταν στην επανάκλιση. Τα μέλη μας απλούς κυνόφιλους κυνηγούς, τους χορηγούς μας, τον κυνοφιλικό και κυνηγετικό τύπο που ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να μετατρέψουν το Πανευρωπαϊκό σε μια κυνοφιλική γιορτή, καθώς και την ραδιοφωνική εκπομπή το <<Καταφύγιο των Κυνηγών>>.

Πλέον η χώρα μας βρίσκεται κυνοφιλικά στα ανώτερα σκαλοπάτια της Ευρωπαϊκής κυνοφιλίας διοργανώνοντας Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα στο υψηλότερο επίπεδο σχεδόν κάθε χρόνο, με σκύλους που μόνο από ατυχία δεν θα πάρουν κάποιο τίτλο , στόχος μας πρέπει να είναι όλο και περισσότεροι κυνόφιλοι να στηρίζουν κάθε κυνοφιλική δοκιμασία σε όλα τα Τερέν, μιας και το Σέττερ και το Πόιντερ είναι ΕΝΑ και το μόνο που αλλάζει είναι η εξειδίκευση.

Τέλος να ευχηθούμε στο Πόιντερ- Σέττερ κλαμπ της Κύπρου αυτή να ήταν μόνο η αρχή και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους, όσο για εμάς θα είμαστε δίπλα τους και θα τους στηρίζουμε ως οφείλουμε !!!!!!