Δελτίο Τύπου.

Το Δ.Σ του ΟΚΑΔΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Κυνοφιλικό Όμιλο Καρδίτσας για την φιλοξενία του καθώς και όλους όσους παρουσίασαν τους σκύλους και πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη όμορφο τριήμερο αγώνων Μπεκάτσας τόσο σε συμμετοχές, αλλά και σε παρουσία θηράματος τις πρώτες δύο ημέρες μιας και την τρίτη ημέρα τα πουλιά ήταν ελάχιστα. Εξάλλου αυτή  είναι η δυσκολία ενός άγριου θηράματος όπως η Μπεκάτσα που κάνει συνάμα την συνάντηση μαζί της ακόμα πιο όμορφη.

Μετά και το τέλος του δεύτερου τριημέρου κατά σειρά, που εντάσσεται στο Τρόπαιο Μπεκάτσας 2017, η συνέχεια θα δοθεί στις 25-26 Νοεμβρίου για πρώτη φορά στην Εύβοια πάντα σε συνεργασία με τον τοπικό Κυνοφιλικό Όμιλο. Μετά το πέρας του διημέρου  θα ανακοινωθεί και η Εθνική Ελλάδος Σέττερ και Πόιντερ που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο  Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Ιταλία καθώς και ο νικητής Τροπαίου Μπεκάτσας Α.Κ.Ι. και Ε.Κ.Ι.

Τέλος αν και είχε ήδη ανακοινωθεί και ξεκινήσει το Τουρνούα της Μπεκάτσας , δεν θα μπορούσαμε σαν Δ.Σ να αρνηθούμε στον Κυνοφιλικό Όμιλο Κέρκυρας να συν διοργανώσουμε για πρώτη φορά στις 9 και 10 Δεκεμβρίου αγώνα Πρακτικού κυνηγίου σε Μπεκάτσα Α.Κ.Ι και Ε.Κ.Ι είναι χαρά μας να είμαστε δίπλα στη προσπάθεια τους ιδιαιτέρως όταν αυτή διεξάγεται σε ένα νησί.