Τρόπαιο Μέγας Αλέξανδρος.

Από τις 14 έως 18 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το διεθνές τορνουά αγώνων Μέγας Αλέξανδρος, οι συμμετοχές ήταν οι περισσότερες των τελευταίων χρόνων φτάνοντας τις 100 με κυναγωγούς από Ελλάδα, Ιταλία και Τουρκία . Εκτός από τους Έλληνες κριτές πολύτιμη ήταν και η βοήθεια του Ιταλού διεθνή κριτή κ Fabricotti, του Προέδρου του Πόιντερ- Σέττερ κλάμπ Σερβίας και αντιπρόεδρου του Ιντερνάσιοναλ Σέττερ κλαμπ Dusko Sormaz, καθώς και του Προέδρου του Ιταλικού και Ιντερνάσιοναλ Πόιντερ κλάμπ Silvio Marelli .

Από όλο το Δ.Σ συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες κυναγωγούς και ιδιοκτήτες, που για ακόμη μία φορά απέδειξαν με τον αριθμό συμμετοχών τους, ότι η Ελληνική κυνοφιλία δίκαια είναι η δεύτερη κυνοφιλική δύναμη στην Ευρώπη, περνώντας μέρος σε ένα από τα δυσκολότερα Πρωταθλήματα που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στους σκύλους που μπαίνουν στην βαθμολογία .

Νικητής για την Μεγάλη Έρευνα ο Franchanna's Boss με κυναγωγό τον κύριο Μαυρίδη και ιδιοκτήτη τον κύριο Βολιτάκη ενώ νικητής για την Έρευνα κυνηγίου ήταν η Vera με κυναγωγό τον κύριο Κανίδη και ιδιοκτήτες τους κυρίους Βαθρακοκοίλη-Σιδέρη.