Δελτίο Τύπου-DERBY 2018.

Ένας ακόμη αγώνας Κυνηγετικών Ικανοτήτων νεαρών Σέττερ και Πόιντερ είναι πια παρελθόν.
Φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, 109 Σέττερ και Πόιντερ αριθμός ασύλληπτος ακόμη και για τον πιο αισιόδοξο, αν αναλογιστεί κανείς τις γεννήσεις, 1 στα περίπου 25 Σέττερ και Πόιντερ που γεννήθηκαν την συγκεκριμένη χρονιά παρουσιάσθηκαν στο DERBY.

Κόσμος από όλη την Ελλάδα αλλά και από Βουλγαρία, Ιταλία και Τουρκία κατάφερε να μετατρέψει το Derby σε μια τριήμερη γιορτή της κυνοφιλίας που και ακόμη οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν μπόρεσαν να σταθούν εμπόδιο από το να μας αφήσουν τις καλύτερες αναμνήσεις.

Από μεριά μας δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε δημόσια τους ανθρώπους στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, τα Δασαρχεία Θεσσαλονίκης και Σερρρών, τον Κυνολογικό Όμιλο Ελλάδος που έχουμε άριστη συνεργασία, την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας και Θράκης, τους Κυνηγετικούς Συλλόγους ( Επανομής, Αμπελοκήπων, Λαγκαδά, Σερρών, Χαλάστρας),τούς χορηγούς μας, αλλά και όλους τους κυνόφιλους κυνηγούς που ξαναήρθαν κοντά και αγκάλιασαν το Πόιντερ- Σέττερ κλάμπ, λαμβάνοντας μέρος ήτε ήρθαν απλά να παρακολουθήσουν.

Συγχαρητήρια στους Νικητές Dem του Petrocheilou με κυναγωγό και ιδιοκτήτη τον κ Πετρόχειλο που ανακηρύχτηκε καλύτερο Πόιντερ και νικητής Derby, καθώς και τον Cairo Simeons team με κυναγωγό τον κ Simeons που ανακηρύχτηκε νικητής Σέττερ, αλλά και σε αυτούς που κατάφεραν και πήραν μέρος στον μεγάλο Τελικό .
Η κυνοφιλική οικογένειά του ΟΚΑΔΕ όλοι ΜΑΖΙ ( κυναγωγοί, κριτές, ιδιοκτήτες, εκτροφείς, κυνόφιλοι κυνηγοί) δώσαμε σε ένα ακόμη μεγάλο θεσμό όπως είναι το DERBY την αίγλη που του αξίζει, συγχαρητήρια σε όλους σας.