Δελτίο Τύπου-Τρόπαιο Πειραιά.

Ακόμη ένα Τρόπαιο Πειραιά έφτασε στο τέλος του με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 60, με αισθητή την παρουσία νέων ανθρώπων που αγκαλιάζουν την κυνοφιλική οικογένειά του ΟΚΑΔΕ, κάτι που μόνο ως θετικό μπορούμε να το κρίνουμε μιας και αυτός είναι και ο μόνος τρόπος για να υπάρχει όχι μόνο παρών αλλά και μέλλον .

Εμείς σαν Δ.Σ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κυνηγετικό Σύλλογο Πειραιά, την Δ ΚΟΣΕ καθώς και τους Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες για το αποτέλεσμα που πραγματικά μας δικαίωσε όλους.
Ένα εξαήμερο Τουρνουά που κυναγωγοί, κριτές, ιδιοκτήτες, κυνόφιλοι κυνηγοί, μα πάνω απ' όλα οι σκύλοι μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, με το Τρόπαιο να μην έχει ξεκαθαρίσει βαθμολογικά μέχρι την τελευταία μέρα.

Νικητής για το ΑΚΙ ο Asso tou Petrocheilou με κυναγωγό και ιδιοκτήτη τον κ Πετρόχειλο, ενώ στο ΕΚΙ ο Boss με κυναγωγό και ιδιοκτήτη τον κ Κουκούλη δύο Πόιντερ Ελληνικής εκτροφής που αυτό από μόνο του έχει ιδιαίτερη σημασία.

Ιδιαίτερης μνείας χρήζει η ευγενής άμιλλα μεταξύ των διαγωνιζομένων.Μέσα από την αγωνιστική κυνοφιλία θα έρθουν στιγμές που θα αισθανθούμε τυχεροί και άλλες άτυχοι, θα νιώσουμε χαρές και λύπες αλλά κυρίως θα συναναστραφούμε και θα γνωρίσουμε καινούριους συνοδοιπόρους θα ζήσουμε όμορφες στιγμές και θα προσθέσουμε ένα κυνοφιλικό λιθαράκι, γιατί όπως είχε πει και ο Καβάφης 《σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι 》