Δελτίο Τύπου.

Επιτέλους χωρίς πολλά λόγια , ένας ακόμη στόχος του Δ.Σ, των μελών μας, αλλά και της Ελληνικής οργανωμένης κυνοφιλίας που οφείλει να πρωταγωνιστεί στα Ευρωπαϊκά Κυνοφιλικά δρώμενα έγινε πραγματικότητα.

Ύστερα από προσπάθεια αρκετών χρόνων ο ΟΚΑΔΕ είναι και επίσημα μέλος και του Ιντερνάσιοναλ Ιρλανδικού Σέττερ κλαμπ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον γραμματέα του Ιντερνάσιοναλ κλαμπ, καθώς και το μέλος της κυνοφιλικής οικογένειας μας τον κ Akis Kleidonas, ένα γνώστη της φυλής που μας βοήθησε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία και έδειξε πως εάν κάποιος θέλει να βοηθήσει δεν χρειάζεται να είναι καν στο Δ.Σ φτάνει να θέλει να προσφέρει.

Η αρχή και το κίνητρο για τα μέλη μας και φίλους του Ιρλανδικού Σέττερ δόθηκε πέρσι που πήραμε σαν Δ.Σ την απόφαση οι συμμετοχές σε αγώνες εργασίας να είναι δωρεάν. Φέτος γίναμε δεκτοί στο Ιντερνάσιοναλ Ιρλανδικό Σέττερ κλαμπ, ελπίζουμε όλοι και περισσότεροι <<εραστές>> της συγκεκριμένης ράτσας να έρθουν κοντά στην οργανωμένη κυνοφιλία και να δώσουμε σε αυτή την εξαίρετη ράτσα την αίγλη που της αξίζει !!