Δελτίο Τύπου.

Το Δ.Σ του ΟΚΑΔΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους έλαβαν μέρος σε ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά βουνού στην Ευρώπη, καθώς και τον Κυνοφιλικό και Κυνηγετικό Σύλλογο Καρδίτσας που ήταν αρωγός της προσπάθειας μας και παρών όλο το διήμερο. Επίσης μόνο ευχαρίστηση μπορεί να μας προσφέρει και η παρουσία του κ Μάνου Καραντώνη ενός ανθρώπου που έχει προσφέρει στην αγωνιστική κυνοφιλία.

Σαν μεγαλύτερος Όμιλος φυλών στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους Σέττερ και Πόιντερ στην Ευρώπη οφείλουμε να στηρίζουμε ΟΛΟΥΣ όσους λαμβάνουν μέρος στις κυνοφιλικές διαδικασίες του Ομίλου μας, τόσο τους επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες με την προϋπόθεση ότι και εκείνοι σέβονται τις ισχύουσες διατάξεις και κανονισμούς, διαφορετικά δεν έχουν καμία θέση στην κυνοφιλική οικογένεια του ΟΚΑΔΕ.
Κριτές, κυναγωγοί μα περισσότερο από όλους τα αγαπημένα μας Σέττερ και Πόιντερ έκαναν ότι μπορούσαν για να ανακαλύψουν τις Αρχόντισσες του Βουνού, που δυστυχώς φέτος δεν υπήρχαν σε ικανοποιητικούς αριθμούς.

Το προηγούμενο Σάββατο χάσαμε το Αγγλικό Σέττερ Mufo με κυναγωγό τον κ Ντάουλα και ιδιοκτήτη τον κ Γιαλιά, ένα γεγονός που χάλασε την διάθεση όλων μας.
Για ακόμη μία φορά οι συμμετοχές μόνο ικανοποίηση μπορούν να μας αφήσουν όχι μόνο ως προς τον αριθμό αλλά κυρίως ως προς το επίπεδο των σκύλων τόσο στο ΕΚΙ όσο και στο ΑΚΙ. Σύμφωνα με τους κριτές οι περισσότεροι σκύλοι παρουσιάστηκαν στο υψηλότερο επίπεδο του αγώνα, κάτι που μόνο χαρούμενους μπορεί να μας κάνει σαν όμιλος φυλών.

Νικητής του Τροπαίου Πολυκανδριώτης ΑΚΙ 2018 ο Rpakoulias Genesis Scorpios με κυναγωγό και ιδιοκτήτη τον κ Ραπακούλια.
Ενώ για το ΕΚΙ ο Raul Golden Setter Siakaras με κυναγωγό και ιδιοκτήτη τον κ Μητάτο.

Ας ελπίσουμε του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να ξανά ανταμωθούμε όλοι μαζί στα ψηλά και πανέμορφα βουνά της πατρίδας μας.
Η συνέχεια θα δοθεί στο Σχιστό το επόμενο διήμερο για το Τρόπαιο Σχιστού.