Δελτίο Τύπου.

Στα ωραία Μπεκατσοτόπια της Εύβοιας πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διήμερο του Τροπαίου Μπεκάτσας του Πόιντερ-Σέττερ κλαμπ, σε άριστη συνεργασία με τον τοπικό Κυνοφιλικό Όμιλο και ιδιαιτέρως με τον Πρόεδρο που φρόντισε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (παρόλο που οι Μπεκάτσες δεν ήταν πολλές) ,αλλά και την άψογη φιλοξενία κριτών και διαγωνιζομένων.

Οι συμμετοχές πολλές δημιουργώντας δύο τερέν ΑΚΙ και ένα ΕΚΙ με τον συναγωνισμό να είναι μεγάλος και σύμφωνα με τους κριτές το σύνολο των σκύλων που παρουσιάστηκαν κυμάνθηκε σε υψηλό επίπεδο, με τους κυναγωγούς να έχουν προετοιμάσει σωστά τους σκύλους τους για τον συγκεκριμένο τύπο αγώνα.

Κριτές του αγώνα οι κύριοι Γιανναράς, Πονηρέας, Παπακωνσταντίνου, Χριστάκος, Παστός και Κουκουβάος.

Νικητής του Τροπαίου στα ΑΚΙ ύστερα από μπαράζ λόγω ισοβαθμίας με τον Alex Afidnai Kreon Αγγλικό Σέττερ με κυναγωγό τον κ Δέδε και ιδιοκτήτη τον κ Χρανιώτη, ανακηρύχθηκε o Asso toy Petrocheilou Πόιντερ με κυναγωγό και ιδιοκτήτη τον κ Πετρόχειλο.

Ενώ στα ΕΚΙ λόγω ισοβαθμίας αρσενικού και θηλυκού το Τρόπαιο πήρε στα αρσενικά το Αγγλικό Σέττερ Pigasos με κυναγωγό τον κ Σδράλια και ιδιοκτήτη τον κ Αναγνωστάκο και στα θηλυκά το Αγγλικό Σέττερ Cora με κυναγωγό και ιδιοκτήτη τον κ Παρίση.

Σαν Δ.Σ του ΟΚΑΔΕ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας και ευχόμαστε του χρόνου να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στα πανέμορφα δάση της πατρίδας για να αναμετρηθούν τα Σέττερ και Πόιντερ μας απέναντι στην βασίλισσα του δάσους, χαρίζοντας μας ανεπανάληπτες κυνοφιλικές στιγμές !!!!!!