ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Το Δ.Σ του ΟΚΑΔΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους Κυνοφιλικούς και Κυνηγετικούς Συλλόγους που συνεργαστήκαμε άριστα για να πραγματοποιήσουμε ένα από τα δυσκολότερα αλλά και μεγαλύτερα Τουρνουά Βουνού στην Ευρώπη.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε τους κυναγωγούς, ιδιοκτήτες, εκτροφείς, θεατές, χορηγούς και φυσικά τους κριτές μας για την συμμετοχή τους.

Το Τρόπαιο Πολυκανδριώτη κάθε χρόνο έχει και περισσότερες συμμετοχές και αυτό δεν είναι τυχαίο αφού διεξάγεται σε πανέμορφα βουνά που φέτος οι Πέρδικες βρίσκονται σε πολύ καλά επίπεδα και ο κόσμος γεμίζει από ζωή τα ορεινά χωριά της πατρίδας μας βοηθώντας την τοπική κοινωνία.

Το Τρόπαιο φέτος ήταν γένους θηλυκού αφού μέχρι το τέλος το Τρόπαιο 《 παιζόταν 》στο ΕΚΙ ανάμεσα στην Verktop Zizel με κυναγωγό τον κο Ζουμπορλή και την Depis Siena με κυναγωγό την κα Στακτοπούλου με τελική νικήτρια την Zizel , ενώ στο ΑΚΙ ανάμεσα στην Rapakoulias Genesis Taro με κυναγωγό τον κο Ραπακούλια και την Rapakoulias Genesis Pandora με κυναγωγό τον κο Νταούλα, τελικά με νικήτρια την Pandora.

Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες αφού το επίπεδο είναι κάθε χρόνο και καλύτερο, τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις Εθνικές Ομάδες που θα μας εκπροσωπήσουν στην Ισπανία!!!