ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Σαν Δ.Σ του ΟΚΑΔΕ είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί γνωρίζοντας πως αυτή την εποχή με τα κοπάδια θα είναι το δυσκολότερο DERBY που έχει γίνει ποτέ, τελικά τα καταφέραμε να γίνει και να δώσουμε την ευκαιρία να συμμετέχουν τα νεαρά μας Σέττερ και Πόιντερ και να μην τους στερήσουμε το δικαίωμα όπως στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η συνεργασία ανάμεσα σε κυναγωγούς- θεατές που βρέθηκαν από όλη την Ελλάδα γεμίζοντας όλα τα ξενοδοχεία και τις ταβέρνες αλλά και τους κριτές ήταν άριστη και όλοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Φυσικά δεν μπορούμε να μην ευχαριστήσουμε τους υπεύθυνους των αρμοδίων Υπουργείων, τα Δασαρχεία, τον ΚΟΕ, την ΚΟΜΑΘ και τους τοπικούς Κ.Σ.

Με μεγάλη ικανοποίηση ακούσαμε τους κριτές ότι αν και οι δυσκολίες φέτος ήταν πολλές το επίπεδο των σκύλων που παρουσιάστηκαν ήταν σε υψηλό επίπεδο και και θα αποτελέσουν κυνοφιλικό κεφάλαιο για τα επόμενα χρόνια.

Συγχαρητήρια σε όλους τούς σκύλους που παρουσιάστηκαν, σε αυτούς που πέρασαν στον μεγάλο τελικό και φυσικά στους νικητές.

Νικητές στα Πόιντερ και DERBY ο GANTALF με κυναγωγό τον κο Μαυρίδη, ιδιοκτήτη τον κο Κακλιό και εκτροφέα τον κο Σπυρόπουλο. Ενώ στα Σέττερ GOUZELPE ARYAN με κυναγωγό τον κο Κανίδη, ιδιοκτήτη τον κο Καλαμαρά και εκτροφέα τον κο Γκουζούνα.

Ευχόμαστε τον χειμώνα οι επιδημιολογικές συνθήκες να είναι τέτοιες ώστε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, η συνέχεια θα δοθεί στην Ισπανία με την Εθνική Ελλάδος Βουνού!!!